PORTFOLIO

Portfolio

Balkon beglazing

 

Onze balkonbeglazing

Bij Mesch Kozijnen kunt u ook terecht voor het leveren en monteren van balkon beglazing. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijzen en de beste kwaliteit balkonbeglazing uit onze eigen fabriek. De balkonbeglazing van Mesch Kozijnen voldoet aan alle eisen. Met deze balkonglazen krijgt u een volledig uitzicht naar buiten en het is eenvoudig in gebruik. Onze balkonbeglazing is zelfs als die gesloten is bijna onzichtbaar. Wij maken geen gebruik van staande profielen en daardoor is het zicht naar buiten ongelooflijk scherp, terwijl u ten alle tijde toch beschut bent tegen wind en regen. 100% wind en water dicht is deze uitvoering echter niet, omdat er altijd een kleine ruimte open blijft tussen de glazen panelen.

Hoe werkt het?

De afmeting van het gehard glas is 8, 10 of 12 mm. De panelen hangen via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes in een speciaal ontworpen systeem. Hierdoor kunt u het paneel gemakkelijk verschuiven. Als u de beglazing wilt openen kunt u het 1e paneel draaien, zodat deze bijna geen plek in beslag nemen.

Waar toepassen?

De schuif-draaisystemen kunnen op verschillende plekken van pas komen. U kunt ze bijvoorbeeld toepassen bij balkons, veranda’s en terrassen.

Isolerend

De balkonbeglazing van Mesch Kozijnen werkt energiebesparend. Dit komt doordat het warmteverlies tegenhoudt. Het beschermt niet alleen tegen het weer of de kou, maar door deze beglazing wordt het geluid van buiten tegengehouden. U kunt dan dus in alle rust genieten van uw balkon of terras.

Voor elk balkon

Het monteren van balkonbeglazing is niet alleen maatwerk, maar ook vakwerk. Wij kunnen zelfs een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken voorzien van een prachtige beglazing. Wij kunnen u dus helpen met de beglazing voor elk balkon! Klik hier voor meer informatie over balkonbeglazing.

ADRESGEGEVENS


L. Mesch kunststof en aluminium kozijnen. KAATSHEUVEL

Telefoon : 0416-280411
Telefax : 0416-283323
GSM : 06-21292181
E-mail : Info@meschkozijnen.nl

Showroom : vd Burgt kozijnen
Rijksweg 33-35
5374 RA Schaijk

Openingstijden showroom:
na telefonische afspraak

ROUTEBESCHRIJVING


Route naar Mesch kozijnen