PORTFOLIO

Portfolio

Balkonbeglazing Tilburg

Balkonbeglazing in Tilburg

Bij L.Mesch kozijnen kunt u terecht voor het leveren en monteren van balkonbeglazing. We hebben jaren lange ervaring en werken uitsluitend met de beste kwaliteit. Bij L.Mesch kozijnen bent u naast de beste kwaliteit. Wij bieden u ook de laagste prijs in balkonschermen, omdat deze uit eigen fabriek komen. De balkonschermen voldoen aan alle eisen en geven volledig uitzicht naar buiten. Tevens zijn de balkonschermen eenvoudig in gebruik.

Hoe werkt een balkonbeglazing?

De balkonbeglazing is van gehard glas gemaakt en heeft een dikte van 8 tot 10 mm. De balkonschermen hangen via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes in het systeem. Door dit systeem is de balkonbeglazing makkelijk in gebruik. Als u de balkonbeglazing wilt openen dan kunt u het eerste paneel draaien zodat deze weinig plek in beslag neemt.

Geschikt voor elk balkon!

De draai-schruifsystemen zijn op verschillende plekken in of rondom uw huis in Tilburg toe te passen: om uw balkon af te schermen, als windscherm voor uw terras of als afscherming van een veranda. Wij kunnen zelfs een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken voorzien van een prachtige balkonbeglazing.

Heerlijk en rustig genieten.

Balkonbeglazing beschermt niet alleen tegen het weer of de kou, maar door deze beglazing wordt het geluid van buiten tegengehouden. U kunt dus in alle rust genieten van uw balkon of terras. Onze balkonbeglazing is erg energiebesparend. Dit komt doordat het warmteverlies tegenhoudt. Het laten plaatsen van balkonschermen heeft dus nog veel meer voordelen.

Mesch kozijnen is gevestigd vlakbij Tilburg waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Wilt u graag een extra woonruimte creëren? Of in alle rust genieten op uw balkon in Tilburg? Neem contact met ons op via het contactformulier.

ADRESGEGEVENS


L. Mesch kunststof en aluminium kozijnen. KAATSHEUVEL

Telefoon : 0416-280411
Telefax : 0416-283323
GSM : 06-21292181
E-mail : Info@meschkozijnen.nl

Showroom : vd Burgt kozijnen
Rijksweg 33-35
5374 RA Schaijk

Openingstijden showroom:
na telefonische afspraak

ROUTEBESCHRIJVING


Route naar Mesch kozijnen