PORTFOLIO

Portfolio

Balkonbeglazing Waalwijk

Extra genieten van uw balkon in Waalwijk

Het balkon is de minst gebruikte ruimte van uw huis! Door het wisselende weer kunt u vaak maar tijdelijk gebruik maken van uw balkon in Waalwijk! Dat is zonde want u kunt het hele jaar genieten als u balkonbeglazing laat plaatsen. Bij L.Mesch Kozijnen kunt u terecht voor het leveren en monteren van balkonbeglazing. Ze hebben jaren lange ervaring en werken uitsluitend met de beste kwaliteit. Bij L.Mesch Kozijnen bent u naast de beste kwaliteit ook verzekerd van de laagste prijs omdat de balkonschermen uit eigen fabriek komen.

Hoe werkt een balkonbeglazing?

Mesch Kozijnen kiest voor maatwerk. Dat wil zeggen dat ze werken met een speciaal ontworpen systeem. De balkonschermen zijn van gehard glas gemaakt van 8 tot 10 mm. De balkonschermen hangen via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes in het systeem. Door dit systeem is de balkonbeglazing makkelijk in gebruik. Als u de balkonbeglazing wilt openen dan kunt u het 1ste paneel draaien zodat deze weinig plek in beslag neemt.

Voor elk balkon!

De draai-schruifsystemen zijn op verschillende plekken toe te passen: om uw balkon af te schermen, als windscherm voor uw terras of als afscherming van een veranda. Wij kunnen zelfs een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken voorzien van een prachtige balkonbeglazing.

Voordelen balkonbeglazing

Het plaatsen van balkonbeglazing is ideaal als u het hele jaar gebruikt wilt maken van uw balkon. Er zijn nog meer voordelen:

  • Bescherming tegen wind, regen en kou
  • Creëren van extra woonruimte
  • Bespaart energie
  • Geluidsisolerend

L.Mesch Kozijnen is gevestigd vlakbij Waalwijk waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Wilt u graag een extra woonruimte creëren? Of in alle rust genieten op uw balkon in Waalwijk? Neem contact met ons op.

ADRESGEGEVENS


L. Mesch kunststof en aluminium kozijnen. KAATSHEUVEL

Telefoon : 0416-280411
Telefax : 0416-283323
GSM : 06-21292181
E-mail : Info@meschkozijnen.nl

Showroom : vd Burgt kozijnen
Rijksweg 33-35
5374 RA Schaijk

Openingstijden showroom:
na telefonische afspraak

ROUTEBESCHRIJVING


Route naar Mesch kozijnen