Dakkapel

PORTFOLIO

Portfolio

Dakkapellen

De dakkapellen van Mesch Kozijnen zijn erg duurzaam. U kunt bij ons zelf kiezen voor de kleur en stijl van uw dakkapel. Onze dakkapellen zijn te plaatsen op bijna elk dak. Het plaatsen van een dakkapel brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgt een dakkapel voor extra veel licht en ruimte op uw zolder of bijvoorbeeld voor een mooiere uitstraling van uw slaapkamer. Daarnaast zorgt een dakkapel voor een mooie toevoeging aan uw woning en zorgt een dakkapel in bijna alle gevallen voor een waardestijging van uw huis.

De keuze uit vormen, kleuren en materialen is erg groot. U zult nooit spijt krijgen van de plaatsing van een dakkapel van Mesch Kozijnen, wij zorgen namelijk voor een keurige afwerking en jarenlang plezier van uw dakkapel.

Mesch Kozijnen biedt u twee opties aan voor de installatie van een dakkapel:

  1. Wij bouwen de dakkapel ter plaatse bij u op
    De dakkapel welke bestaat uit een hoop hout, wordt voorzien van een geïsoleerd dak met daarop dakbedekking. De voorkant van de dakkapel wordt voorzien van een kunststof kozijn en de zijkanten worden mooi afgewerkt en geïsoleerd. Rondom de dakkapel wordt een aansluiting van lood gemonteerd. Omdat elk huis natuurlijk een andere uitstraling heeft, kunt u bij ons kiezen uit meerdere stijlen. Wij kunnen ook zorgen voor de binnenafwerking, mocht u dat fijn vinden. Mesch Kozijnen kunt u kiezen uit een tal van kleuren.
  2. In slechts 1 dag klaar!
    Een prefab dakkapel kan door Mesch Kozijnen in een dag geplaatst worden. In de fabriek zorgen wij dat de dakkapel compleet wordt gemaakt, inclusief geïsoleerd dak en binnenafwerking. De voorkant krijgt een kunststof of aluminium kozijn. U kunt hierbij kiezen uit crème of standaard wit.

ADRESGEGEVENS


L. Mesch kunststof en aluminium kozijnen. KAATSHEUVEL

Telefoon : 0416-280411
Telefax : 0416-283323
GSM : 06-21292181
E-mail : Info@meschkozijnen.nl

Showroom : vd Burgt kozijnen
Rijksweg 33-35
5374 RA Schaijk

Openingstijden showroom:
na telefonische afspraak

ROUTEBESCHRIJVING


Route naar Mesch kozijnen