Voordeur sprang-Capelle f8

PORTFOLIO

Portfolio

Deuren

 

Ruim assortiment Deuren!

Mesch kozijnen biedt een breed assortiment deuren aan. We hebben verschillende panelen van Adeco, Polytec en veel andere merken. De deuren kunnen we bij u leveren in veel verschillende kleuren. U krijgt daarnaast ook veel opties voor glas in de deur, waardoor u een ruime keuze krijgt aan deuren.

Een persoonlijke deur

U kunt uw eigen deur een persoonlijk tintje geven, door uit ons ruime assortiment deuren en vele opties te kiezen. U kunt bij Mesch Kozijnen zelfs uw eigen deur ontwerpen. U kunt hierbij denken aan een deur met uw huisnummer of een persoonlijke pentekening in het glas verwerkt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

De beste kwaliteit

De deuren van Mesch Kozijnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en zijn daardoor voorzien van beslag. Wij willen er uiteraard voor zorgen dat u jarenlang van uw prachtige deur kan genieten.

Kies een voordeur die bij uw huis past!

Wij hebben een keuze aan klassieke deuren, deuren die u zelf kan ontwerpen en exclusieve deuren.

Klassieke deuren

Deze deuren stralen klassieke elementen uit, die zeer geliefd zijn. Deze deuren zijn daarnaast ook nog eens gemakkelijk aan te passen aan uw woning.

klassieke deur

Uw eigen deur ontwerpen

U kunt zelf deuren ontwerpen geheel naar uw eigen smaak. U heeft hierin een grote keuze aan glas, kleuren, deurpanelen en beslag. Hierdoor zijn er ontelbaar veel mogelijkheden.

ontwerp uw eigen deur

Exclusieve deuren

Deze serie exclusieve deuren heeft zowel een moderne als traditionele uitstraling. Dit is voor iedere woning een indrukwekkende deur, zowel qua uiterlijk als qua functie.

exclusieve deuren

ADRESGEGEVENS


L. Mesch kunststof en aluminium kozijnen. KAATSHEUVEL

Telefoon : 0416-280411
Telefax : 0416-283323
GSM : 06-21292181
E-mail : Info@meschkozijnen.nl

Showroom : vd Burgt kozijnen
Rijksweg 33-35
5374 RA Schaijk

Openingstijden showroom:
na telefonische afspraak

ROUTEBESCHRIJVING


Route naar Mesch kozijnen