Kunststof kozijnen

PORTFOLIO

Portfolio

Kozijnen

Wij adviseren u graag over kozijnen, leveren snel en helpen u bij het monteren. Door onze professionele monteurs worden de kozijnen bij u op maat geplaatst. Mesch biedt u twee verschillende materialen aan, aluminium en kunststof. We kunnen ook uw oude kozijnen meenemen en afvoeren. Dat is een extra service die Mesch u kan leveren.

Kunststof kozijnen

Kozijnen die van kunststof gemaakt zijn kunnen een houten uitstraling hebben en bieden u veel voordelen. Zo zijn deze zeer duurzaam en gaan ze tot wel 50 jaar mee. Doordat het van kunststof is gemaakt biedt het u weinig onderhoud, een doekje eroverheen en het is schoon. Onze kozijnen zijn warmte en geluid isolerend, milieuvriendelijk en recyclebaar.

Kunststof kozijnen kunt u natuurlijk niet schilderen, maar bij ons zijn deze in verschillende kleuren verkrijgbaar met houtnerf. De houtnerf structuur levert u een prachtig resultaat op! Een kozijn dat van hout lijkt, maar toch alle voordelen heeft van kunststof materiaal, wat wilt u nog meer?

We hebben twee soorten kunststof kozijnen in ons assortiment:

1. Vlakke kozijnen
Dit product kan geleverd worden in veel verschillende kleuren. De inbouwdiepte is 7 cm.

2. Verdiept liggende kozijnen
Wilt u een kozijn dat een houten uitstraling heeft, maar gemaakt van kunststof. Kies dan voor verdiept liggende kozijnen, deze bieden u een mooie houten uitstraling met alle voordelen van het kunststof materiaal. U kunt zelf een kleur uitkiezen die bij uw huis past, onze producten zijn leverbaar in verschillende kleuren. De inbouwdiepte is 11,5 cm.

Aluminium kozijnen

Een stevig materiaal, wat niet breekt of vervormt. Het is makkelijk te herstellen en een zeer mooie uitstraling. Bij onze aluminium kozijnen kan geen koudebrug ontstaan, dat komt omdat ze zijn voorzien van een thermische onderbreking. Deze kozijnen zijn duurzaam en gaan dus lang mee. Wanneer u uw huis een stoerdere look wilt geven is aluminium het perfecte materiaal voor uw kozijnen.

We hebben in ons assortiment 2 soorten kozijnen in aluminium:

1. Vlakke kozijnen
Onze vlakke kozijnen van aluminium zijn leverbaar in een tal van kleuren, kies een mooie kleur uit die perfect bij uw huis past. De inbouwdiepte van dit kozijn is 5,5 cm.

2. Verdiept liggende kozijnen
Deze kozijnen zijn net als die van de kunststof kozijnen, nauwelijks te onderscheiden van hout. Ook deze kozijnen kunnen wij leveren in vele verschillende kleuren. De inbouwdiepte is 11,5 cm.

Wat bieden wij u nog meer dan alleen kozijnen?
Mesch kozijnen komt graag bij u langs om alle maten op te meten en uw kozijnen precies op maat te maken. Of u nou in een nieuwbouw woning woont, een boerderij of een jaren 30 woning, wij kunnen u altijd de perfecte kozijnen leveren die passen bij uw woning. Wij willen de klant tevreden stellen en laten de klant ook zoveel mogelijk keuzes maken wat betreft de kozijnen. Wilt u kunststof of aluminium kozijnen, vlakke of verdiept liggende, zwart of juist witte kozijnen, een klassieke of een strakke uitstraling wij laten de keus bij de klant. Wij nemen uw oude kozijnen mee als u het op prijs stelt, zo kunt u direct genieten van uw nieuwe kozijnen.

Onze professionele monteurs geven u graag passend advies, neem contact op met ons voor vragen en/of een afspraak.

Bij Mesch kozijnen kunt u te allen tijde betrouwbaar kopen. In ons assortiment vindt u de nieuwste hef- schuifpuien. Deze schuifpuien zijn extra veilig door het vergrendelingsysteem en hebben een hoge isolatiewaarde. Daarnaast schuiven ze bijna zonder geluid. Ook kunnen wij voor u inzethorren en vensterbanken monteren. U kunt hierbij kiezen uit verschillende maten en kleuren. Bezoek onze showroom en bekijk de vele mogelijkheden die onze kozijnen bieden.

ADRESGEGEVENS


L. Mesch kunststof en aluminium kozijnen. KAATSHEUVEL

Telefoon : 0416-280411
Telefax : 0416-283323
GSM : 06-21292181
E-mail : Info@meschkozijnen.nl

Showroom : vd Burgt kozijnen
Rijksweg 33-35
5374 RA Schaijk

Openingstijden showroom:
na telefonische afspraak

ROUTEBESCHRIJVING


Route naar Mesch kozijnen